085 016002824 uur per dag

Over ons

Persoonlijke aandacht

Onyx Uitvaartondernemer Laren is opgericht door Arianne van Dorth. Onyx Uitvaartondernemer Laren onderscheidt zich in de markt door de combinatie van persoonlijke aanpak, het leveren van maatwerk en een heldere begroting.

Arianne van Dorth zorgt ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Onyx is een edelsteen die kracht en steun wordt toegedicht in moeilijke situaties. Dat is wat ik u graag wil geven. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar uw verhaal en uw wensen. In alle rust samen te bedenken welk afscheid bij uw dierbare past. Welke locatie daarbij past. U heeft de regie waar u die wilt hebben. Ik neem die over waar dat voor u goed voelt. Met zachte hand stuur ik daar waar dat nodig is. Zo creëren we samen een liefdevol afscheid. Traditioneel of met veel creativiteit. Voor mij is elke uitvaart uniek. Omdat elke persoon uniek is.

De vijf zekerheden van Onyx Uitvaartondernemer Laren

vinkje 1. U heeft altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart

vinkje 2. Elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Laren

vinkje 4. Iedere uitvaart is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.

vinkje 5. U krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.

vinkje 6. Met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Dementievriendelijke uitvaart

Regelmatig is er bij een overlijden een nabestaande met dementie betrokken. Wanneer een nabij familielid van iemand met dementie overlijdt rijst de vraag: hoe gaan we hem of haar betrekken bij de uitvaart. Kan hij of zij wel mee? Beseft hij of zij wel wat er aan de hand is? Vaak lopen de meningen daarover binnen de familie uiteen, hoewel iedereen het beste voor heeft met de persoon in kwestie. Arianne van Dorth is gecertificeerd dementievriendelijk uitvaartverzorger. Door enkele aanpassingen te doen en met de nodige flexibiliteit is het vaak mogelijk om iemand met dementie afscheid te laten nemen en bij de uitvaart aanwezig te laten zijn. Zij helpt u daar graag bij.

Logo DvUv200transp

Ervaringen

 • “Via deze weg wil ik je nogmaals danken voor de wijze waarop jij ons hebt begeleid tijdens het proces van afscheid nemen van mijn paps. Ook mijn moeder is je daarvoor erkentelijk. Gisteren hebben we de foto’s gekregen en toen mijn moeder je op de foto zag zei ze: ‘wat deed die mevrouw dat waardig he?’ Dat vonden wij ook. Daarnaast vonden we je ook een warm mens. Dank voor je hulp, ondersteuning en t respect wat je toonde tijdens het hele proces.”

  Mevrouw M. uit Amsterdam
 • “De transparantie in de kosten trof ons. Alles stond al duidelijk op de site, maar ook bij de extra wensen die we hadden werd heel goed uitgelegd wat de kosten zouden zijn en waarom. Dat stelde ons erg gerust.”

  De heer P. uit Amsterdam
 • “Waarom zou je veel geld uitgeven als je dezelfde kwaliteit kan krijgen voor een lager bedrag. Wij zijn om en bevelen jullie van harte aan!”

  Mevrouw G. uit Amstelveen
 • “Degene die ons begeleidde kon ons zelfs helpen met het opstellen van een draaiboek en ons helpen met het vinden van een rode draad in de inhoud. Dat vonden we heel fijn.”

  De heer F. uit Zaandam
 • “Wij zijn u zeer erkentelijk voor het begeleiden van de uitvaart van mijn vrouw. Alles verliep zoals wij het wilden.”

  De heer B. uit Amsterdam